Info

Mijn naam is Anne. Ik ben geboren in de winter van 1998 (17 jaar), en sindsdien woon ik in het mooie zuiden van ons land. In de loop der jaren heb ik een bescheiden liefde voor schrijven ontwikkeld. Ik vind het geweldig om te ontdekken wat taal met je kan doen, hoe je taal kunt gebruiken en wat taal de wereld brengt, maar hier, op mijn blog, lees je vooral mijn eigen schrijfsels, over de dingen die de mijn bezig houden.

Muziek is een grote passie van me. Ik speel al jaren saxofoon en pingel wat op de piano. Ook is zingen een grote uitlaatklep: daar geniet ik zó erg van! Op een verdwaalde zomerdag schrijf ik nog wel eens zelf een liedje of tekst.

Op 3 mei 2016 ben ik erachter gekomen dat ik diabetes type 1 heb: een chronische auto-immuunziekte, waarbij mijn alvleesklier kapot is en geen insuline meer kan aanmaken. Daardoor kan mijn lichaam glucose (suiker) niet omzetten in energie, met alle gevolgen van dien. Gelukkig bestaat er insuline, waardoor ik een normaal leven kan leiden. Ondanks tegenslagen probeer ik altijd een positieve draai te geven aan het hebben van diabetes (maar het blijft natuurlijk een rotziekte). Zie de categorie ‘diabetes‘ voor meer!

Mocht je graag iets kwijt willen, iets willen vragen, ideeën  of op- of aanmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op!

p.s. Alle teksten op mijn blog zijn zelf geschreven, tenzij anders vermeld. Als je teksten wilt gebruiken, zou ik je vriendelijk willen vragen hier eerst toestemming voor te vragen 🙂

 

Advertenties

2 gedachten over “Info

Geef een reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s