Over mij

Hoooii! Mijn naam is Anne. Ik ben geboren in de winter van 1998 (18 jaar), en sindsdien woon ik in het mooie zuiden van ons land. In de loop der jaren heb ik een bescheiden liefde voor schrijven ontwikkeld. Ik vind het geweldig om te ontdekken wat taal met je kan doen, hoe je taal kunt gebruiken en wat taal de wereld brengt. Hier op mijn blog kun je een aantal van mijn schijfsels lezen, over de dingen die me bezig houden. Neem het niet te serieus: meestal zijn het maar wat afdwalingen.

Daarnaast ben ik het grootste gedeelte van de dag bezig met school: ik zit in het examenjaar van het vwo. Ik maak veel muziek en ik sport zo nu en dan. Bovendien ben ik ook erg geïnteresseerd in gezondheid, alle factoren die gezondheid beïnvloeden en hoe gezondheid je leven beïnvloedt. Hierover kun je meer lezen op mijn andere blog: bittersweet type 1. Hierop schrijf ik over gezondheid en leven met type 1 diabetes.

Mocht je graag iets kwijt willen, iets willen vragen, ideeën  of op- of aanmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op!

 

p.s. Alle teksten op mijn blog zijn zelf geschreven, tenzij anders vermeld. Neem teksten dus a.u.b. niet zomaar over, maar maak gebruik van de contactpagina!:)

Advertenties